Oslo Digital Logo

Bartekampen

Client: Bartekampen for OrgService

Project start: 2021

Background: Oslo Digital was contacted by OrgService, who needed assistance in the development of a large and important campaign.

Client's needs: Concept development and campaign coordination, video and content for social media.

Delivery: Oppmerksomhetsvekkende kampanje i foto- og videoformat, både digitalt og på trykk

Description: Vi startet prosjektet med en grundig brief med kunden, fotograf Per Heimly og tekstforfatter Fredrik Østbye, hvor vi gikk gjennom oppdragsbeskrivelsen, samt tanker og idéer fra kunden. Deretter gjennomførte vi flere workshops hvor vi sammen med kunden kom fram til konseptet. Kort tid etter startet vi arbeidet med å koordinere modeller, make up artister og lokasjon.

Fotograf Per Heimly tok bilder av kvinnelige modeller, og en mannlig med Bart, som en iøyenfallende kampanje.

Oslo Digital dokumenterte hele produksjonen som gikk over to dager. I tillegg tok vi bilder og video til sosiale medier. Hovedoppdraget vårt gikk ut på å produsere ulike emosjonelle intervjuer med modellene.

Som et siste ledd i kampanjen, produserte vi en film som ble vist på premieren for kampanjedagen på Gimle Kino med Hasse Hope som konferansier.

Oslo Digital består av en sammensatt og fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker. Contact oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

More cases

English