Oslo Digital Logo

Grateful Nature

Client: Grateful Nature

Project start: 2022 

Subject: Product photo & video 

Background: Grateful Nature is a healthy food brand som først og fremst selger økologisk supermat. Everything in their range is made with natural ingredients, råvarer their selection is enormous.

Description: Med over 160 ingredienser proppet fulle av vitaminer og mineraler ønsket Grateful Nature produktbilder som presenterte produktene på en delikat måte. 

Delivery: Grateful Nature ønsket å gjennomføre et produktfoto-opptak og valget falt på Oslo Digital. Gjennom samtaler ble vi enige om å teste ut noen korte filmsnutter samt levere stemningsbilder i tillegg. Bilder der produktet er satt i et miljø kan ofte ha en positiv effekt ved salg på nett, og derfor var Grateful Nature enige i at det var verdt å gjøre.  

Oslo Digital leverte produktbilder, miljøbilder og korte videosnutter. 

«Jeg kan på det sterkeste anbefale Oslo Digital, for de jobber med helhetlige løsninger samtidig som de tenker kreativt» 

Lisa, Grateful Nature

Oslo Digital provided a photographer and videographer, inkludert for- og etterarbeid. Grateful Nature tok selv ansvar for å style bildene.  


Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Contact oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

More cases

English