Oslo Digital Logo

Odin Forvaltning

Client: Odin Forvaltning

Project start: 2022 

SubjectVideo production

BackgroundODIN er en av Norges ledende fondsforvaltere. På vegne av deres andelseiere jobber de for å skape verdier i fremtiden.  De har en lang historie med og dype røtter i nordisk kultur som de er svært stolte av, og siden oppstarten i 1990 har de hjulpet tusenvis av kunder over hele Norden.

DescriptionODIN skal i 2022 lansere en ny fondsforvaltingsapp. Der skal man blant annet kunne ha full oversikt over sine fond, kjøpe eller selge andeler og lese artikler for å holde seg oppdatert. ODIN ønsket å lage videoinnhold for å informere om denne nye appen og dens funksjoner til sine kunder, og det er her vi kommer inn.

Oslo Digital og ODIN har krysset veier tidligere, blant annet har vår kreative leder Edmond bistått med produktfotografering. Derfor var et nytt samarbeid naturlig når denne videoen skulle produseres, ettersom Oslo Digital har dyktige videografer og klippere på huset.

DeliveryVi ønsket å lage en video som på en kul og effektiv måte viser hvordan appen kan hjelpe deg som kunde i hverdagen. Noen kreative grep, som for eksempel bruk av split-screen, gjør videoen mer minneverdig og fremmer budskapet uten å ta for mye oppmerksomhet. Valg av modeller og locations var med på å etablere den gjenkjennelige og relaterbare hverdagsstemningen vi var ute etter.

Oslo Digital stilte opp med regi, DoP, alt av nødvendig utstyr, location scouting, casting, og naturligvis pre-produksjon og etterarbeid.


Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Contact us if you need similar services. 

More cases

English