LiveShopping

Unique opportunity with live shopping

Live shopping gir bedrifter en helt unik mulighet å kommunisere med følgerbasen sin ved at kundene kan stille spørsmål direkte og samtidig få en oppvisning av hvordan produktet brukes. Det gir også muligheten for at bedriften kan lansere nye produkter og tjenester for et mye større publikum enn om det hadde vært i det virkelige liv. Det er ingen restriksjoner på hvor mange man kan være på nettarrangementer.

Shop from the comfort of your own living room

Influensere og merkevarer kan bruke livestream for å fremheve produkter og tjenester. Under sendingen kan forbrukere samhandle med hverandre og bedriften via for eksempel en chatboks og kjøpe de uthevede produktene. Opplevelsen ligner på hvordan man ville handlet i en butikk med butikkmedarbeidere som svarer på spørsmål, men nå kan det gjøres fra ditt eget hjem.

Consumer trends

Today's consumers demand more than ever before. Trade is no longer just trade, but should være sømløst og entertaining experience. Previous examples are click and collect, or self-service stores. In recent times, we have seen the use of VR and AR, og ikke minst den populære trenden Liveshopping. 

Tall fra andre vestlige land viser at så mange som 69% ønsker å motta produktinformasjon via video og at det er dobbelt så sannsynlig at man deler en video videre med venner, sammenlignet as, other types of media (Wyzowl). Additionally, retailers report using Liveshopping to improve sales by 150% konvertering og 150% økning i salg ved Liveshopping (mcKinsey). Nå vil utgangspunktet selvfølgelig være vesentlig, og resultatene vil variere. Men generelt ser vi gode resultater. Spesielt der besinesses that concentrate på god markedsføring og gjennomføring samt at de tar det ut i ulike kanaler og flater ? mulighetene er mange.  

Liveshopping with streamFinity

Liveshopping er ekstremt populært på verdensbasis, og selv om vi henger litt bak, viser det norske markedet seg stadig mer interessert. 

Det finnes noen Liveshopping-plattformer å velge mellom, blant dem er StreamFinity, som vi i Oslo Digital jobber med. streamFinity er Norges første Liveshopping-plattform og tilbyr både bedrift, kunde og potensiell influenser alt de trenger.  

In addition, we at Oslo Digital can produce content for all channels, and offer a studio as well as a professional videographer.

Det er opp til hver enkelt bedrift hva de ønsker, men vi bistår gjerne med både strategi, produksjon og Liveshopping-plattform.

Vi byr gjerne på en kaffe

Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du er interessert i Liveshopping. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg. 
English