Oslo Digital Logo

Vi designer merkevarer som engasjerer

Henger ikke designet til bedriften din sammen?

the green deal digital design og ux

Design skal ikke bare se pent ut, det må også være funksjonelt og brukervennlig. Merkevaren skal henge sammen langs hele kundereisen fra sosiale medier til nettsiden til produkt emballasjen.

Her har vi lang erfaring med universielt design som engasjerer brukeren og styrker merkevaren. Hva er vitsen med en nettside om ikke brukerne klarer å navigere den? 

Vi i Oslo Digital har lang erfaring med å levere gode og helhetlige design av nettsider, logo, produkter og alle flater til en bedrift slik at det er best mulig koherens i det grafiske utrykket. Grafisk design er ikke bare å designe en pen nettside, men også sørge for at brukerne kan lettest mulig navigere seg frem og finne det de leter etter. Vi hjelper deg med å lage en nettside som engasjerer publikum og gjør at de vil være der. Vi samler bedriftens visuelle kommunikasjon gjennom en visuell identitet som kundene dine husker. 

Vi er et kreativt byrå med grafiske designere i Oslo som har jobbet med kjente merkenavn som Alan Walker, RedBull, Sunwind, Add+Space og Bislett Games. Vi er kanal og plattform uavhengige og leverer innhold som passer alle flater og formater. 

Vi hjelper deg med å komme høyere opp på søkemotorer med søkemotor optimaliserte nettsider, både teknisk og innholdsmessig. Det er jo ikke noe poeng med en pen nettside hvis ingen klarer å finne den. 

Vi har erfarne og dyktige designere innen UX, Grafisk og produktdesign

crush design og foto

Vårt team har mer enn 20 års erfaring innenfor grafisk design, redaksjonell design og innholdsproduksjon. Kunnskapen har vi fått ved å jobbe med noen av Norges største merkevarer som blant annet Red Bull, Telenor, NRK, Helly Hansen og Alan Walker.

Norwegian