Oslo Digital Logo

Livestream med Benchmark

Prosjektstart: 2021

Leveranse: Live streaming

Kort beskrivelse: Oslo Digital har produsert og holdt Livestream i samarbeid med Benchmark for en kunde. Livestream er et verktøy med økende populæritet og kan brukes i alle næringer.

Bakgrunn: Oslo Digital ble kontaktet av daglig leder David Steinmann i Benchmark, for å produsere livestream sending av årskonferansen til Ren Fordel på Clarion Hotel Gardermoen.

Prosjektet innebar en dag med opprigg, hvor vi styrte lyd, flerkameraproduksjon og stilte med tekniker. Livestreamen varte i 5 timer og ble sendt direkte på YouTube.

Kundens behov: Kunden ønsket livestream i tillegg til fysisk oppmøte, for å nå ut til alle sine medlemmer. Hybrid-arrangementer har i det siste blitt svært vanlig og i noen tilfeller påbudt å tilby sine ansatte og/eller kunder.

Konsept: Hybrid-event med livestream i tillegg til fysisk oppmøte.

Oslo Digital består av en sammensatt og fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Flere caser