Oslo Digital Logo

Mill International

KundeMill International

Prosjektstart: 2021

Tema: Livestreaming

BakgrunnMill er et norsk selskap som designer smarte varme- og inneklimaprodukter med ledende teknologi. De er opptatt av å heve varmeovner fra et nødvendig onde, til en stilig dekorgjenstand folk ønsker å vise frem. Samtidig er de svært samfunnsbevisste, og bærekraft er viktig hos dem.

BeskrivelseMill kom til oss for å lage en livestream av en presentasjon med en påfølgende Q&A, for å vise frem sine produkter for partnere rundt om i verden. Altså en livestream med flerveiskommunikasjon, hvor man enkelt kan se både personen som presenterer og presentasjonen de viser fra sin egen PC.

LeveranseVi kom frem til at den beste måten å løse oppdraget på var ved hjelp av Zoom for å løse utfordringen med fleirveiskommunikasjonen, og med vår kunnskap innen livestreamingprogrammet OBS så viste det seg å være en smal sak å få gjennomført det. Livestreamen ble sendt fra vårt eget studio, og vi leverte all nødvendig teknikk samt sto for regi av sendingen.


Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Flere caser

Norwegian