Oslo Digital Logo

Vi gjør bedrifter mer synlige på sosiale medier

Står ikke dine sosiale medier i stil med merkevaren?

the green deal digital design og ux

Nøkkelen til suksess på sosiale medier ligger i å lykkes med engasjerende storytelling og på den måten skape bånd og tillit mellom deg og dine kunder.

Visste du det er nå flere som tyr til sosiale medier for kundeservice enn tradisjonelle kanaler? 

Uansett bedrift og tjenester du tilbyr er det lurt å ha en oppdatert tilstedeværelse på sosiale medier slik at du kan vise frem bedriftens sterke sider.

Sosiale medier er en fellesbetegnelse på kommunikasjonsplattformer på nett. Det finnes et hav av forskjellige sosiale medier, både utbredte og nisje plattformer. 

I dag er de største plattformene i Norge Facebook, Instagram, Snapchat, Youtube og TikTok. Facebook er den største i Norge hvor hele 67% av befolkningen bruker det daglig. 

Sosiale medier er derfor et perfekt sted for bedrifter å drive merkevarebygging,  vise frem produkter og tjenester og holde kontakt med målgruppen sin. Men, selv om de fleste bedrifter allerede har en sosiale medie profil, betyr det ikke at det er lett å drifte og publisere godt innhold! 

Har du en B2B bedrift og tenker at sosiale medier er bare bortkastet med tid og penger går du glipp av mye. Både Linkedin og Facebook er gode kanaler for bedrifter å nå ut til potensielle leads og kunder. Husk at det er mennesker som sitter på sosiale medier og ikke roboter.  

Vi i Oslo Digital er eksperter på kanalstrategi, drift og innholdsproduksjon. Vi vet at det å være synlig på riktig sosiale medie er viktigere enn å ha en profil på alle sosiale mediene. Vi skreddersyr strategier for din bedrift slik at du når ut til din målgruppe best mulig og når dine mål.

Nå ut til nye kunder med målrettede Facebook ads. Meta samler inn store menger med brukerdata om sine brukere sånn at de som markedsfører på Facebook kan nå best mulig ut til det riktige publikumet. Med vår hjelp kan dine Facebook reklamer skaffe flest mulige konverteringer for laveste prisen. 

Facebook markedsføring er spesielt effektiv fordi man kan velge hvilken intensjon du vil at annonsene dine skal ha, om det er salg, besøkende til et nettsted eller om du bare vil nå ut til flest mulig mennesker. Vi kan hjelpe med å finne en strategi som passer dine mål best. 

Hvis din bedrift vil nå ut til et yngre publikum er det også lurt å ha med Instagram annonsering i markedsstrategien. I følge Ipsos sin sosiale medie rapport er det fler yngre som bruker instagram daglig og det er flere eldre som er mer aktive på Facebook. Reklame på instagram kan forekomme i både story format og i sponset innleggs format, Vi hjelper deg med å opprette gode annonser som passer formater.

 

Vi har lang erfaring med markedsføring på sosiale medier

Vi utvikler strategier som sammen med godt innhold fører til større engasjement hos din merkevare

Norwegian