display:none

Foto og video

Foto

Vi er opptatt av å fortelle historier gjennom bilder, og streber alltid etter tidløs estetikk, men også tidsriktig visuell kommunikasjon. Oslo Digital har engasjerte og erfarne fotografer, samt eget studio. 

Video

Vi kan produsere, regissere og gjøre etterarbeid for reklamefilmer etter behov. Sammen med rett online strategi, kan vi maksimalisere synligheten av din merkevare. Ta i bruk de nyeste store trendene innen video som live streaming og live shopping. 

Live streaming

Oslo Digital leverer streaming med flerkamera-produksjon til den plattformen som måtte ønskes. Vanlige kanaler er blant annet Zoom, Facebook, Youtube eller interne webinar-linker.
Dette kan være seminar, kurs, konferanse, konsert eller andre arrangementer.

Live shopping

Oslo Digital spår at Live Shopping kommer til å bli et uunnværlige verktøy for alle som driver med retail i fremtiden. Med vårt gode nettverk og samarbeidspartnere følger vi trender for digital handel tett i Asia hvor nettopp Live Shopping er en stor salgskanal. Vi produserer for alle kanaler og kan tilby studio samt profesjonell videograf.

Oslo Digital team utenfor kontoret i Fredensborgveien 22f

Fotomanipulasjon

Glemte vi å nevne at vi er spesialister i fotomanipulasjon også? Vi bistår med produktfoto, portretter, reklamefoto, fotomanipulasjon og alt kunne trenge innen innholdsproduksjon.

Produktfoto

Bilde av flaskene etc.

crush design og foto