Personalisering

Hva er personalisering?

I løpet av de siste årene har personalisering blitt en av de mest effektive markedsføringsgrepene bedrifter kan gjøre for å promotere seg selv og øke inntekt. Personalisering handler om å skreddersy brukeropplevelsen for hver enkelt besøkende for å skape en bedre brukeropplevelse. Ved å sende den rette meldingen til den riktige personen på riktig tidspunkt kan det gjøre mye for bedriften.

Hvordan jobber vi med personalisering?

Når vi arbeider med personalisering benytter vi oss av informasjon som vi får av ulike informasjonskapsler, og gir deretter brukerne forslag basert på deres tidligere on-site aktiviteter. Bedrifter som tilbyr ulike produkter, kan bruke personalisering til å hjelpe kundene med å finne relevante produkter som kan føre til mer salg. 

Data og personalisering

Personalisering blir mer effektivt ved å benytte så mye data som mulig og ved å bruke den riktige informasjonen til rett tid. Det handler ikke bare om utformingen av nettsiden, men også om å bruke navn og mer personlige e-poster.

Testing og personalisering

Personalisering krever mye arbeid og testing, og bedrifter som ønsker å bli gode på personalisering må kjøre flere A/B tester i året og kontinuerlig utvikle algoritmer og maskinlæring. I vårt arbeid med personalisering har vi inngått partnerskap med Dynamic Yield, som er en teknologibedrift som operer i B2B-markedet. De bruker blant annet maskinlæring og algoritmer til å tilby personalisering, anbefalinger og automatiske optimaliseringer. Sammen tilbyr vi tjenester innen digitale brukeropplevelse til våre kunder.