VR og MR løsninger

Virtual Reality

VR er en forkortelse for virtual reality som på folkemunne blir “virtuell virkelighet”. Vi er stolte av å være tidlig ute med å ta i bruk VR i våre prosjekter. VR gjør det mulig for kundene å virkelig leve seg inn i og teste produktene eller tjenestene som din bedrift tilbyr. En boligkjøper vil føle seg tryggere i sin beslutning dersom han eller hun får muligheten til å gå på en virtuell visning i en bolig som enda ikke er bygget.

Augmented Reality

AR er en forkortelse for augmented reality som på norsk blir “utvidet virkelighet”. Vi forstår usikkerheten og frustrasjonen til kunder som ønsker å kjøpe produkter til for eksempel hjemmet, men som ikke klarer å se for seg om lampen, bildet eller stolen vil passe inn i rommet. Da er AR en god løsning. Ta fram mobilen, velg produkt fra nettbutikken, hold opp mot veggen og se om det passer inn eller ikke. Enkelt, men enda så fasinerende!

Mixed Reality

Mixed Reality, noe som står for alt av VR og AR. Det handler om å blande sammen det virtuelle og virkelige verden sammen. Skape nye miljø med ubegrenset kreativitet og fantasi. Hvor det fysiske og det digitale kan eksistere sammen i sanntid. Mixed reality skjer ikke eksklusivt i det fysiske eller virtuelle verden, men en hybrid av virkelig og virtuell.

Person som er på boligvisning med VR-briller