Oslo Digital Logo

We Make It Happen

Kunde: We Make It Happen

Prosjektstart: 2022

TemaLivestreaming

BakgrunnWe Make It Happen (WMH) er et fransk prosjekt med ekspertise innen Spatial design, eventkordinering, PR og mer. De vektlegger engasjement og oppfinnsomhet for å oppfordre til konkrete og positive handlinger mellom merkevarer og deres kunder.

BeskrivelseWMH kontaktet oss i forbindelse med en kommende bartenderkonkurranse for Rémy Martin. Ettersom de 10 finalistene var bosatt i ulike land, og dette skulle foregå i midten av COVID-pandemien, valgte produksjonen å kjøre livestream fra de ulike landene samtidig. Vi representerte den Italienske cocktailmesteren Carmine Di Marino som jobber på Svanen cocktailbar i Oslo.

LeveransePå selve dagen stilte Oslo Digital opp med alt utstyret man trenger for å gjennomføre en livestream, inkludert kamera, lys, lyd og nødvendig programvare. Vi tok oss av regi og alt det tekniske, og med god hjelp fra Svanen cocktailbar fikk vi avviklet en stream uten problemer. 


Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Flere caser

Norwegian