Grateful Nature

"Jeg kan på det sterkeste anbefale Oslo Digital."

Kunde: Grateful Nature

Prosjektstart: 2022

Tema: Produktfoto & video

Bakgrunn: Grateful Nature er et helsekost-merke som først og fremst selger økologisk supermat. Alt i deres sortiment er naturlige råvarer og utvalget er enormt.

Beskrivelse: Med over 160 ingredienser proppet fulle av vitaminer og mineraler ønsket Grateful Nature produktbilder som presenterte produktene på en delikat måte.

Leveranse: Grateful Nature ønsket å gjennomføre et produktfoto-opptak og valget falt på Oslo Digital. Gjennom samtaler ble vi enige om å teste ut noen korte filmsnutter samt levere stemningsbilder i tillegg. Bilder der produktet er satt i et miljø kan ofte ha en positiv effekt ved salg på nett, og derfor var Grateful Nature enige i at det var verdt å gjøre.  

Oslo Digital leverte produktbilder, miljøbilder og korte videosnutter.

“Jeg kan på det sterkeste anbefale Oslo Digital, for de jobber med helhetlige løsninger samtidig som de tenker kreativt”

Lisa, Grateful Nature

Oslo Digital stilte med fotograf og videograf, inkludert for- og etterarbeid. Grateful Nature tok selv ansvar for å style bildene.  


Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.


Don’t just take our word for it

all articles