Daidda

"Oslo Digital hjalp oss med à finne retningen vår, ved à finne personas, bygge kundereise og utvikle merkevaren vår. En veldig positiv opplevelse!"

Kunde: Daidda

Prosjektstart: 2022 ->pågående samarbeid

Tema: Merkevarestrategi og Shopify-løsning

Bakgrunn: Daidda er et familiedrevet firma som tilbyr kunstverk av høyeste kvalitet. Per Arnfinn, Pernille og Terese Persen har stor lidenskap for kunst og fotokunst. Når familien Persen kom til Oslo Digital, hadde Per Arnfinn lang historie med selskapet Profil Data og printing av kunst med høy kvalitet. Med døtrene om bord kom nye visjoner og de startet å selge bilder fra et nettgalleri, men trengte hjelp med å finne deres merkevarestrategi og visuelle identitet.

Beskrivelse: Valget falt på Oslo Digital, da det var viktig for familien Persen å finne en partner som har god kompetanse både når det gjelder merkevarestrategi og netthandel. Spesielt viktig var det å finne en visuell identitet og strategi som kunne tas ut i digitale flater og fortelle en historie.

Leveranse: Oslo Digital arrangerte flere workshops hvor vi utfordret familien på både hvem de er og hvem de er til for. Hvorfor de eksisterer og hvordan de kan bygge tillit til sine kunder.

“Oslo Digital hjalp oss med å finne retningen vår, ved å finne personas, bygge kundereise og ny merkevare. En veldig positiv opplevelse!”

Pernille Persen
Grunnlegger og daglig leder i Daidda

Vi jobbet med å identifisere hvem de egentlig var, med fokus på familien og deres samiske opphav. Vi synes det valgte navnet Daidda, som er samisk for kunst, er en god start på deres nye merkevare. Vi benyttet også kulturelle elementer i logoen og de samiske fargene, som vi tok frem i den nye visuelle identiteten, representerer ikke bare opphavet til familien men også varmen deres og det brennende engasjementet for faget.

Ved hjelp av personas-metoden kom vi frem til hvem Daiddas målgruppe er, som viste seg å være både B2C og B2B-kunder. Med utgangspunkt i disse funnene vurderte vi kommunikasjonen og nettsiden og kom frem til klare anbefalinger. Blant annet skiftet vi fokus i kommunikasjonen fra prosessen til ferdig produkt og kvalitet – for det er nettopp kvalitet du får med Daidda.

Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Don’t just take our word for it

all articles