Ledige stillinger

Vil du være med i teamet med oss? Vi ser alltid etter nye talenter, send gjerne en åpen søknad til contact@oslodigital.com
Kontakt oss

Ledige stillinger

Åpen Søknad

Oslo Digital er i vekst og trenger stadig fremtidsrettede medarbeidere som er eksperter på sine fagfelt. Vi søker dedikerte, hyggelige og nysgjerrige personer som er sultne på å styre sin egen hverdag og ta kundenes e-handelsløsninger til nye høyder.

Om deg:

Kanskje er du en dreven prosjektleder, kanskje er du erfaren innen e-handel eller kanskje du er nyutdannet og klar for nye utfordringer.

Uansett bakgrunn er du klar for å være med på å skape fremtidens e-handelsløsninger!

Om oss:

Med et solid fundament innen e-handel, design og retail, tør vi satse mot fremtidens løsninger i det digitale universet. Vi tar kundenes digitale satsninger til neste nivå og trekker e-handelsbegrepet langt ved å ta i bruk den nyeste teknologien innen VR, AR og 3D-design, samt live streaming, live shopping, podcast- og videoproduksjoner.

I Oslo Digital er vi opptatt av at alle skal ha en stemme, der man fra grunnlegger til intern er blant likesinnede og trygg i sin rolle. Vi har en nøye sammensatt gjeng der alle tilfører noe ekstra med sine interesser, innsikt, kunnskap og personlighet. Hos oss jobber vi sammen og har en avslappet og god arbeidskultur. Ved å hele tiden utforske og utfordre hverandre til å være nytenkende og lekende i måten vi jobber på, utvikler vi sammen de beste løsningene for våre kunder.

Vi er fullstendig klar over at livet består av flest hverdager og verdsetter derfor trivsel på jobb svært høyt, noe vi er sikre på at du også vil sette pris på. Å ha det gøy på jobb samtidig som man motiverer og inspirerer hverandre, er noe alle i Oslo Digital kan skrive under på. Vi er overbevist over at dette gir oss et fortrinn i en bransje som er full av tradisjonelle byråer.

Vi kan tilby:

Dersom vi er så heldige og finner riktig kandidat til fellesskapet vårt, kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, pensjonsavtale og helseforsikring. Hos oss vil du bli en del av et svært inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med inspirerende og støttende kollegaer, og ikke minst Oslos kuleste kontor sentralt på Fredensborg.

Sammen jobber vi mot en spennende og mer digital fremtid!

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg.

Send åpen søknad og CV til contact@oslodigital.com, så hører du fra oss snart!

Siste nytt fra Oslo Digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Dreamdown

Jul 6, 2024

Toro

Jul 6, 2024

Lumier

Nov 26, 2023

Mill International

Nov 26, 2023