Toro

"De har alltid vært tilgjengelige, veldig fleksible og lette å samarbeide med. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet."

Kunde: Toro – Orkla Foods Norge

Prosjektstart: 2022

Tema: Videoproduksjon & Appdesign

Bakgrunn: Toro ble lansert i 1946 og er en del av Orklakonsernet. Mest kjent er de nok for tomatsuppen og andre poseretter, men Toro ønsker også å slå et slag for bærekraft.  

Beskrivelse: Med et hjerte for bærekraft ønsket Toro å fortelle kundene hvordan de kan bruke Toros produkter, men også bruke opp matvarene fra kjøleskapet – et viktig og enkelt (grønt) bidrag. Planen var derfor å produsere en app hvor kundene kan velge hvilke produkter de har i kjøleskapet, for så å få forslag på retter og bruk av rester. Det skulle også produseres filmer med “hacks”, som hvordan bruke opp gammelt brød. Filmen skulle benyttes som innhold i appen samt markedsføring. Nettopp derfor falt valget på Oslo Digital, da vi kunne bistå både med appdesign og videoproduksjon.

Leveranse: Vi bistod Toro med konseptutvikling, kundereise og appdesign. I tillegg har vi produsert over 30 småfilmer med diverse “hacks”. Filmene har få steg og skal være enkle å forstå, samtidig som de skal være innbydende for å få flest mulig kunder til å bruke opp restene.  

“De har alltid vært tilgjengelige, veldig fleksible og lette å samarbeide med. Selv når vi har vært trege og ikke kunne gi svar, har Oslo Digital vært tålmodige og fortsatt levert til tiden. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet.”

Christian Seberg
Digital Communication Manager, Toro

Oslo Digital tok seg av hele filmproduksjonen, inkludert planlegging, forslag til “hacks” og innspilling samt etterarbeid med fargekorrigering og ferdiggjøring. I tillegg til eget filmteam, bestående av en videoprodusent, videofotograf og design & foto-ansvarlig, hentet vi inn egen matstylist fra Rundt Bordet.

Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Don’t just take our word for it

all articles