Oslo Digital Logo

c)optikk

Kunde: c)optikk

Prosjektstart: 2021

Bakgrunn: c)optikk er Norges største sammenslutning av privateide optikerforretninger siden 2002. Med deres kjerneverdier, kompetanse, valgfrihet og omtanke, var ideen å starte en sammenslutning av optikerforretninger som lot den lokale optikeren ha frihet til å være en lokal optiker med personlig service. I dag har c)optikk mer enn 170 butikker i hele landet, hvor hver butikk er lokalt eid

Beskrivelse: Oslo Digital ble førstevalget som designpartner, plattformleverandør og rådgiver for digital synlighet for coptikk.no. c)optikk ønsket å fornye sine nettsider og forenkle arbeidet med publisering for både hovedkontor og optikere. Vi hadde et klart mål om å øke synligheten og lede kundene til rett optiker med riktige tjenester.

Leveranse: Oslo Digital leverte et nytt design som samsvarte med c)optikk sin merkevare og uttrykk. Sammen med kunden kartla vi ulike kundereiser, hvor vi deretter designet både informasjonsstruktur og nye nettsider. Oslo Digital stod også for den tekniske utviklingen med Litium som plattform.

c)optikk desktop

Oslo Digital består av en sammensatt og fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Flere caser

Norwegian