Vi er Oslo Digital

Oslo Digital ble grunnlagt i starten av 2020 av Filip Elverhøy, tidligere direktør for e-handel i Elkjøp, og Edmond Yang, kreativ leder og visuell designer.  

“Etter mange år i retail savnet vi noen som virkelig forstod driverne, metodene og tankesettet i digital handel – nettopp derfor startet vi opp Oslo Digital. I tillegg er vi veldig opptatt av å følge med på hva som skjer i den teknologiske utviklingen og er innovasjonsdrevet i alle våre prosesser” 

– Filip Elverhøy

Vårt hovedfokus ligger på netthandel inkludert digitale strategier, personalisering, SEO og sosiale medier. Vi liker også å ta i bruk nye teknologier som LiveShopping, VR og AR samt fokus på foto og video – for at du skal nå dine mål 

Filip Elverhøy

Filip Elverhøy

CEO / Partner

Filip er Oslo Digitals netthandelekspert. Han har lang erfaring som konseptutvikler og er en innovatør innen digital handel.  
Filip har tidligere ledet ecom-avdelingene til noen av Nordens største aktører, som Elkjøp, NetOnNet og Spaceworld.  Han har også deltatt i flere internasjonale nettverk som Berkeley og Oxford, hvor de kollektivt utfordret normene og satte en ny standard for ecommerce. 

Edmond Yang

Edmond Yang

Creative Director / Partner

Edmond er en eksepsjonell kreativ leder og hans store lidenskap er å utforske nye teknologiske muligheter. Kombinert med en sterk visuell sans og hans øye for detaljer, produserer han kreative og unike prosjekter. 

Edmond har over 20-års erfaring som visuell designer, og har jobbet med kjente merkevarer som Nike, Toro, McDonalds, Universal Music med flere. 

Natalia Barbin

Natalia Barbin

Head of Social

Natalia jobber med sosiale medier og er en mester på å kombinere strategi og kreativitet.

Natalia har en bachelor i Marketing Management, en bachelor i Innovasjon og Forretningsutvikling samt sosiologi ved University of California Berkeley. Hun brenner for innholdsproduksjon, merkevarebygging og ny teknologi. 

Maria Haaheim

Maria Haaheim

Finance / Project Manager

Maria jobber med forretningsutvikling og økonomi, både internt og for eksterne kunder. Hun jobber også i ulike web-prosjekter med testing, brukeropplevelse og prosjektledelse.

Maria har mange års erfaring med regnskap og økonomi, og videreutdanner seg innen digital analyse og e-handel.

Chris Ihle

DoP / Video Producer

Chris jobber som Director of Photography og alt som har med video å gjøre. 
Han har fagbrev som videoredigerer, og bakgrunn fra 3D-film og animasjon på Noroff. Han har lang erfaring med videoproduksjon og tidligere drevet content-byrå. Med et øye for visuell historiefortelling og sertifisert dronepilot er Chris en meget allsidig kreatør.

Jun-Jie Yang

Jun-Jie Yang

3D & VR Developer

Jun-Jie er 3D og VR-eksperten i Oslo Digital. Han har blant annet utviklet VR-opplevelse for Red Bull Cliff Diving, og virtuell boligvisning for Thon Eiendom.   
Jun-Jie er utdannet spillutvikler fra Noroff men har også erfaring med andre tekniske løsninger som Livestreaming og Virtuell produksjon. Han har også kunnskap innenfor bildemanipulering med photoshop og AR utvikling. 

Na Dong

Na Dong

Business Developer

Na jobber med å utvikle helt nye live shopping plattformer og unike live streaming opplevelser. Hun har en Bachelorgrad i ingeniørledelse fra Kina og en Mastergrad i økonomi fra Universitet i Oslo. I løpet av de siste 10 årene har hun jobbet med internasjonale prosjekter innen kunst- og kulturindustrien.

Dana Toma

Performance & SEO Specialist

Dana har bred erfaring som markedsførings- og kommunikasjonsspesialist. I Oslo Digital jobber hun med Performance Marketing og SEO, i tillegg til å bidra med strategi, branding og markedsføring. Dana har en bachelorgrad i kommunikasjon og PR med hovedfag i reklame, samt en fagskolegrad i Digital Markedsføring.

Simen Westgaard

Videographer

Simen jobber med videoproduksjon og har et øye for gode bilder og tekniske detaljer. I tillegg bidrar han med innholdsproduksjon og kommunikasjon. 
Han har en Bachelorgrad i Fjernsyn- og Multimedieproduksjon fra Universitetet i Stavanger, i tillegg til en grad i Kommunikasjon og Medier fra Universitetet i Agder.

Therese Pettersen

CRM & Marketing Manager

Therese jobber med CRM og markedsføring, inkludert strategi, kundedata og kundereise. 
Før hun kom til oss bygde hun opp en av Nordens største kundeklubber i Elkjøp Nordic og har et brennende hjerte for relevans og personalisering. Hun har også erfaring fra e-handel som e-com manager både i Princessgruppen og elkjop.no, samt en Australsk Bachelor of Business.