display:none
Oslo Digital Logo
Oslo Digital team utenfor kontoret i Fredensborgveien 22f

Oslo Digital ble grunnlagt i starten av 2020 av tidligere direktør for e-handel i Elkjøp Filip Elverhøy og mulitdisiplinær kunstner og grafisk designer Edmond Yang. Vårt hovedfokus ligger på driverne, metodene og tankesettet til digital handel med blant annet digitale strategier, personalisering, SEO, sosiale medier, VR og AR som støttespillere. Teamet vårt består av kompetente mennesker med god erfaring innen netthandelsløsninger, kommunikasjon, markedsføring, tjenesteutvikling og design.

CEO, daglig leder og partner i Oslo Digital Filip Elverhøy

Filip Elverhøy

CEO / Partner

Vår CEO Filip startet innen e-handel uten utdannelse, og jobbet seg opp til å styre en av Skandinavias største digitale satsinger for så å få lov til å starte eget med en fantastisk gjeng! Filip har deltatt i flere internasjonale nettverk som Berkeley og Oxford som ekspert innen e-handel, og har lang erfaring som konseptutvikler og innovatør innen digital handel.

Creative director, kreativ leder og partner i Oslo Digital Edmond Yang

Edmond Yang

Kreativ leder / Partner

Edmond har over 20-års erfaring som visuell designer, og har jobbet med kjente merkevarer som Helly Hansen, Nike, McDonalds, Sony Music, Universal Music, Elkjøp med flere. Hans store lidenskap er å utforske nye teknologiske muligheter til å formidle historier. Kombinert med sterk visuell sans og øye for detaljer, produserer han kreative og unike prosjekter.

Head of Social, digital markedsfører og sosiale medier ekspert hos Oslo Digital Natalia Barbin

Natalia Barbin

Head of Social

Natalia har jobbet med markedsføring de siste 15 årene, hvor hovedfokuset har vært på sosiale medier. Hun er en mester på å kombinere strategi og kreativitet for å skape traction. Natalia har en bachelor i Marketing Management, en bachelor i Innovasjon og Forretningsutvikling samt sosiologi ved University of California Berkeley. Hun brenner for innholdsproduksjon, merkevarebygging og ny teknologi.

Økonomiansvarlig hos Oslo Digital Maria Haaheim

Maria Haaheim

Økonomiansvarlig

Maria jobber med forretningsutvikling og økonomi både internt og for eksterne kunder. Hun jobber også i ulike web-prosjekter med testing og brukeropplevelse. Maria har mange års erfaring med regnskap og økonomi, og videreutdanner seg innen digital analyse og e-handel med fokus på kunde- og prosjektstyring.

DOP og videograf i Oslo Digital Chris Ihle

Chris Ihle

DoP / videoeditor

Chris er vår videoredigeringsstjerne! Han har fagbrev som videoredigerer, og bakgrunn fra 3D-film og animasjon-skole på Noroff. Han har tidligere drevet et videoproduksjonsbyrå, og har over 8 års erfaring med videoproduksjon. Chris er en engasjert og nysgjerrig sjel med bred erfaring som er meget gunstig i et lite selskap for å dekke et større felt av produksjonen. I tillegg er han sertifisert dronepilot, noe som er nødvendig om man ønsker foto- og video i skikkelig fugleperspektiv. 

Spillutvikler, 3D-designer og VR utvikler hos Oslo Digital Jun-Jie Yang

Jun-Jie Yang

3D artist / spillutvikler

Jun-Jie er utdannet spillutvikler fra Noroff i, og er 3D og VR-eksperten i Oslo Digital. Han er en «jack of all trades», noe som betyr at han kan litt av hvert i forskjellige fagområder, og er svært versatile. Om du trenger hjelp med noe, så er det en god sjanse for at Jun-Jie kan gjøre det for deg. Han har vært med å utvikle blant annet 
VR-opplevelse for Red Bull Cliff Diving, og virtuell boligvisning for Thon Eiendom. 

Google, SEO og performance spesialist i Oslo Digital Raul Abdulbaki

Raul Abdulbaki

Digital Markedsføring

Raul har studert internasjonal og digital markedsføring, og kommer fra en idrettsbakgrunn, noe som har gitt han grunnlaget for en stå på vilje lik ingen andre. Hos oss har Raul fått ansvaret for Google-universet både internt og eksternt. Til tross sin unge alder er det mye bred kunnskap som stadig vokser i denne karen.