display:none
Oslo Digital Logo
Oslo Digital team utenfor kontoret i Fredensborgveien 22f

Vil du være med i teamet med oss? Vi ser alltid etter nye talenter, send gjerne en åpen søknad til contact@oslodigital.com

Ledige stillinger

Oslo Digital er i vekst og søker nå fremtidsrettede og selvstendige medarbeidere innen prosjektledelse og utvikling. Vi søker dedikerte, hyggelige og nysgjerrige personer som er sultne på å styre sin egen hverdag og ta kundenes e-handelsløsninger til nye høyder.

Som prosjektleder hos oss vil du få en variert arbeidsdag med ansvarsområder med daglig kundekontakt, beskrive kundebehov og formidle dette videre til teknisk eller markedsgjengen. Du vil kunne lede prosjekt som ny e-handelsløsning for større bedrifter eller være med på å optimalisere dagens kunder i ulike digitale grensesnitt

Du være bindeleddet mellom Oslo Digital og våre kunder ved å kartlegge kundens behov og forventninger, samt dokumentere og rapportere på prosjektene som vi jobber med.

 

Om deg:

Vi tror du er en prosjektleder som kan tenke seg en ny hverdag i et annerledes digitalt byrå. Som person er du strukturert og engasjert, og i ditt arbeid fokuserer du på fremdrift og gjennomføring med en hyggelig og uformell, men profesjonell tone. Du er nytenkende og liker å jobbe strategisk og operasjonelt. Av utdannelse har du kanskje en bachelor/master i informatikk, kommunikasjon, markedsføring eller noe annet spennende?

Du innehar god IT-teknisk forståelse, og en stor interesse for å forstå og imøtekomme kundens behov. Du er en dyktig kommunikator med gode formidlings- og samarbeidsevner, og vi håper du er en løsningsorientert person som trigges av å løse små, så vel som store problemstillinger. Du har tidligere jobbet med user stories, kanskje med client success management, eller It-prosjektleder/prosjektleder? Du er en dyktig relasjonsbygger, og det ligger i din natur å vedlikeholde eksisterende kundeforhold. Erfaring fra teknisk og kommersiell e-handel er et stort pluss.

Du behersker både norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

 

Om oss:

Med et solid fundament innen e-handel og retail, tør vi satse mot fremtidens løsninger i det digitale universet. Vi tar kundenes digitale satsninger til neste nivå og trekker e-handelsbegrepet langt ved å ta i bruk den nyeste teknologien innen VR, AR og 3D-design, samt live streaming, live shopping, podcast- og videoproduksjoner.

I Oslo Digital er vi opptatt av at alle skal ha en stemme, der man fra grunnlegger til intern er blant likesinnede og trygg i sin rolle. Vi har en nøye sammensatt gjeng der alle tilfører noe ekstra med sine interesser, innsikt, kunnskap og personlighet. Hos oss jobber vi sammen og har en avslappet og god arbeidskultur. Ved å hele tiden utforske og utfordre hverandre til å være nytenkende og lekende i måten vi jobber på, utvikler vi sammen de beste løsningene for våre kunder.

Vi er fullstendig klar over at livet består av flest hverdager og verdsetter derfor trivsel på jobb svært høyt, noe vi er sikre på at du også vil sette pris på. Å ha det gøy på jobb samtidig som man motiverer og inspirerer hverandre, er noe alle i Oslo Digital kan skrive under på. Vi er overbevist over at dette gir oss et fortrinn i en bransje som er full av tradisjonelle byråer.

 

Vi kan tilby:

Dersom vi er så heldige og finner riktig kandidat til fellesskapet vårt, kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, pensjonsavtale og helseforsikring. Hos oss vil du bli en del av et svært inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med inspirerende og støttende kollegaer, og ikke minst Oslos kuleste kontor sentralt på Fredensborg.

Sammen jobber vi mot en spennende og mer digital fremtid!

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg.

 

Send søknad og CV til contact@oslodigital.com, så hører du fra oss snart!

Vil du jobbe med sosiale medier og merkevarebygging i et kreativt og inspirerende arbeidsmiljø?

Da ønsker vi å høre fra deg.

Vi søker nå en person til et vikariat med mulighet for fast ansettelse.

Vikariatet har fleksibel oppstart i juni, juli eller august 2022 og vil i første omgang vare i ett år. Siden Oslo Digital er i vekst, er det stor sannsynlighet for fast ansettelse hvor du vil få mulighet til å forme din egen stilling i høy grad.

 

Om deg:

Vi ser for oss at du er en digital markedsfører med god innsikt i annonseplattformene og at du brenner for å jobbe målrettet og helhetlig i sosiale kanaler. Du har gjerne et par års erfaring med digital markedsføring og arbeid med sosiale medier. Du syns det er gøy å følge med på trender innen sosiale medier og motiveres av å jobbe proaktivt og strukturert. Du behersker å jobbe selvstendig, men er også en åpen, positiv og engasjert team player. Du har et øye for det visuelle og detaljer.

 

I Oslo Digital verdsetter vi innovasjon og ny teknologi svært høyt, noe som betyr at du vil bli oppmuntret til å bringe nye tanker og ideer til bordet. Hos oss får du bruke din kunnskap, kreativitet og utvikle deg og gjerne også selskapet i ønsket retning.

 

Om oss:

Med et solid fundament innen e-handel og retail, tør vi satse mot fremtidens løsninger i det digitale universet. Vi tar kundenes digitale satsninger til neste nivå og trekker e-handelsbegrepet langt ved å ta i bruk den nyeste teknologien innen VR, AR og 3D-design, samt live streaming, live shopping, podcast- og videoproduksjoner.

 

I Oslo Digital er vi opptatt av at alle skal ha en stemme, der man fra grunnlegger til praktikant er blant likesinnede og trygg i sin rolle. Vi har en nøye sammensatt gjeng der alle tilfører noe ekstra med sine interesser, innsikt, kunnskap og personlighet. Hos oss jobber vi sammen og har en avslappet og god arbeidskultur. Ved å hele tiden utforske og utfordre hverandre til å være nytenkende og lekende i måten vi jobber på, utvikler vi sammen de beste løsningene for våre kunder. Hos oss jobber vi tett, noe som gjør oss til en fleksibel bedrift.

 

Arbeidsoppgaver:

 • Innholdsproduksjon / content creation: skrive kreative og velformulerte tekster
 • Utarbeide sosiale mediestrategier for våre kunder, men også oss internt
 • Holde deg oppdatert på det nyeste innen sosiale medier
 • Facebook Business Manager
 • LinkedIn Ad Campaign Manager
 • Måle og analysere: vi skal måle hva som fungerer og hvorfor
 • Planlegge, produsere og publisere innhold i våre digitale kanaler (SoMe og web)

 

I våre nåværende kanaler, som er Instagram, Facebook og LinkedIn, vil du stå for det strategiske veivalget, planlegging og gjennomføring av kampanjer. Her er det snakk om både organisk innhold og annonsering.

 

Det er et pluss om du kan noe om Google Ads og SEO.

Det er også et pluss om du ønsker å se nærmere på sosiale mediekanaler som Snapchat og TikTok.

 

Så, hvordan vil din arbeidsdag hos Oslo Digital se ut?

 • Du vil være ansvarlig for merkevaren Oslo Digital innad og utad, for eksempel i sosiale medier
 • Du vil utvikle og gjennomføre sosiale mediestrategier for oss og våre kunder
 • Du vil planlegge, produsere og publisere engasjerende og kreativt innhold i våre digitale kanaler
 • Jobbe strategisk med merkevarebygging og merkevarekjennskap for Oslo Digital og våre kunder
 • Du måler, analyserer og rapporter resultatet av innholdet og fanger opp hva om skaper mest engasjement
 • Du følger med på trender og implementerer de aktuelle i Oslo Digital sin digitale strategi
 • Det er mulig du vil delta i og organisere ulike workshops med kunder
 • Det er mulig du vil utføre kundeanalyser i form av å kartlegge personas, utarbeide kundereiser, ha fokusgrupper og dybdeintervjuer

 

Erfaring og kompetanse vi tror du har

 • Minimum en Bachelor innenfor markedsføring, kommunikasjon, data science eller lignende
 • Du har 2 års erfaring fra kundeservice, markedsføring, SoMe-ansvar eller lignende
 • Du brenner for gode digitale kundeopplevelser
 • Du har kjennskap til Business Manager/Meta Business Suite og Google Analytics
 • Du er god i engelsk og norsk skriftlig og muntlig

 

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, pensjonsavtale og helseforsikring. Hos oss vil du bli en del av et svært inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med inspirerende og støttende kollegaer, og ikke minst Oslos kuleste kontor sentralt på Fredensborg.

 

Vi er fullstendig klar over at livet består av flest hverdager og verdsetter derfor trivsel på jobb svært høyt, noe vi er sikre på at du også vil sette pris på. Å ha det gøy på jobb samtidig som man motiverer og inspirerer hverandre, er noe alle i Oslo Digital kan skrive under på. Vi er overbevist over at dette gir oss et fortrinn i en bransje som er full av tradisjonelle byråer.

 

Ikke vær redd for å søke selv om du ikke kan absolutt alt på listen 100%. Vi vektlegger å finne en person som vil trives med oss og som er opptatt av å lykkes sammen! Opplæring vil bli gitt.

 

Vi ser frem til å høre fra deg!

 

Ved interesse, ta kontakt med Natalia Barbin som er Head of Social hos Oslo Digital:

natalia@oslodigital.com