display:none
Oslo Digital Logo
Oslo Digital team utenfor kontoret i Fredensborgveien 22f

Vil du være med i teamet med oss? Vi ser alltid etter nye talenter, send gjerne en åpen søknad til contact@oslodigital.com

Ledige stillinger

Oslo Digital er i vekst og søker nå fremtidsrettede og selvstendige medarbeidere innen prosjektledelse og utvikling. Vi søker dedikerte, hyggelige og nysgjerrige personer som er sultne på å styre sin egen hverdag og ta kundenes e-handelsløsninger til nye høyder.

Som prosjektleder hos oss vil du få en variert arbeidsdag med ansvarsområder med daglig kundekontakt, beskrive kundebehov og formidle dette videre til teknisk eller markedsgjengen. Du vil kunne lede prosjekt som ny e-handelsløsning for større bedrifter eller være med på å optimalisere dagens kunder i ulike digitale grensesnitt

Du være bindeleddet mellom Oslo Digital og våre kunder ved å kartlegge kundens behov og forventninger, samt dokumentere og rapportere på prosjektene som vi jobber med.

 

Om deg:

Vi tror du er en prosjektleder som kan tenke seg en ny hverdag i et annerledes digitalt byrå. Som person er du strukturert og engasjert, og i ditt arbeid fokuserer du på fremdrift og gjennomføring med en hyggelig og uformell, men profesjonell tone. Du er nytenkende og liker å jobbe strategisk og operasjonelt. Av utdannelse har du kanskje en bachelor/master i informatikk, kommunikasjon, markedsføring eller noe annet spennende?

Du innehar god IT-teknisk forståelse, og en stor interesse for å forstå og imøtekomme kundens behov. Du er en dyktig kommunikator med gode formidlings- og samarbeidsevner, og vi håper du er en løsningsorientert person som trigges av å løse små, så vel som store problemstillinger. Du har tidligere jobbet med user stories, kanskje med client success management, eller It-prosjektleder/prosjektleder? Du er en dyktig relasjonsbygger, og det ligger i din natur å vedlikeholde eksisterende kundeforhold. Erfaring fra teknisk og kommersiell e-handel er et stort pluss.

Du behersker både norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

 

Om oss:

Med et solid fundament innen e-handel og retail, tør vi satse mot fremtidens løsninger i det digitale universet. Vi tar kundenes digitale satsninger til neste nivå og trekker e-handelsbegrepet langt ved å ta i bruk den nyeste teknologien innen VR, AR og 3D-design, samt live streaming, live shopping, podcast- og videoproduksjoner.

I Oslo Digital er vi opptatt av at alle skal ha en stemme, der man fra grunnlegger til intern er blant likesinnede og trygg i sin rolle. Vi har en nøye sammensatt gjeng der alle tilfører noe ekstra med sine interesser, innsikt, kunnskap og personlighet. Hos oss jobber vi sammen og har en avslappet og god arbeidskultur. Ved å hele tiden utforske og utfordre hverandre til å være nytenkende og lekende i måten vi jobber på, utvikler vi sammen de beste løsningene for våre kunder.

Vi er fullstendig klar over at livet består av flest hverdager og verdsetter derfor trivsel på jobb svært høyt, noe vi er sikre på at du også vil sette pris på. Å ha det gøy på jobb samtidig som man motiverer og inspirerer hverandre, er noe alle i Oslo Digital kan skrive under på. Vi er overbevist over at dette gir oss et fortrinn i en bransje som er full av tradisjonelle byråer.

 

Vi kan tilby:

Dersom vi er så heldige og finner riktig kandidat til fellesskapet vårt, kan vi tilby konkurransedyktige betingelser, pensjonsavtale og helseforsikring. Hos oss vil du bli en del av et svært inkluderende og sosialt arbeidsmiljø med inspirerende og støttende kollegaer, og ikke minst Oslos kuleste kontor sentralt på Fredensborg.

Sammen jobber vi mot en spennende og mer digital fremtid!

Kjenner du deg igjen? Da vil vi gjerne høre fra deg.

 

Send søknad og CV til contact@oslodigital.com, så hører du fra oss snart!

Er du en kreativ og leken sjel som brenner for å skape historier gjennom foto og videoproduksjon? Oslo Digital er nå på jakt etter intern/praktikant.

Vi ser nå etter en eller to praktikanter som vil være med på en spennende sensommmer og høst som:

 • Har noe erfaring med film & klipp. Enten om det er trendy TikTok-stil eller dokumentarisk historiefortelling
 • Ikke er redd for å sette seg inn i nytt utstyr eller programvare
 • Ønsker å bidra fra idéutvikling til ferdig fil
 • Liker å jobbe i team, men også selvstendig
 • Kan kommunisere på norsk muntlig og skriftlig

 

Det er også en bonus om du:

 • Har litt kunnskap på et eller flere program i Adobe Creative Cloud
 • Har jobbet med Sony / DaVinci Resolve
 • Har et øye for komposisjon
 • Glad i å utforske lyssetting og fargekorrigering
 • Liker å skape innhold på Instagram eller TikTok

 

Men det viktigste av alt er at du har en lidenskap for foto & video!

 

Oppgavene kan variere fra å være med på innspilling av video-podcast til infomercials/reklame, klipping, retusjering i Photoshop/Lightroom, være med på brainstorming/idéutvikling eller lage intern-produksjoner for sosiale medier. Her er det alltid noe å gjøre ☺️

 

Hvem er vi?

Oslo Digital ble grunnlagt i starten av 2020.

Vårt hovedfokus ligger i digital handel med blant annet digitale strategier, personalisering, SEO, SoMe, videoproduksjon, VR og AR. Vi er et team på 8 dyktige, sosiale og superhyggelig mennesker med god erfaring innen mange ulike områder.

 

Hva kan vi tilby:

 • En av Oslos feteste kontorplasser
 • Et kreativt og morsomt miljø
 • To kontorhunder
 • Et sted for å utvikle deg og mulighet for videre jobb

 

Vi ønsker at du er hos oss minst 50% hvor dager og tidspunkt avtales nærmere. Internshipet er ulønnet fram til Jul, men med mulighet for forlengelse og fast ansettelse etter det.

 

Om dette høres spennende ut, send gjerne CV og portefølje/showreel til chris@oslodigital.com eller maria@oslodigital.com

 

Søknadsfrist: 1. september 2022