Oslo Digital Logo

Motkraft

Kunde: Motkraft

Prosjektstart: 2022 

Tema: Brandfoto 

BakgrunnMotkraft er Norges første non-profit strømselskap, og har som mål å ta opp kampen med strømbransjens jag etter å tjene mest mulig. Med en innovativ approach skal de bringe kundene sine strøm til innkjøpspris. Grunnleggerne Anders Rodem og Bjørn Spieler er opptatt av å være utfordrere, og det vil de at Motkraft også skal være.

BeskrivelseSom et fremoverlent selskap så ønsket Motkraft å produsere brandbilder til sin nettside og nye app som reflekterer deres verdier og unike utrykk. Oslo Digital ble valgt til dette siden vi har lang og bred erfaring med å bygge opp en merkevare, ikke minst ved bruk av foto. Som kjent forteller bilder mer enn tusen ord.

LeveranseEn kortfattet pre-produksjon ga oss mulighet til å finne de rette modellene og en passende location. På dagen stile vi med fotograf og regi, samt nødvendig utstyr for å gjennomføre shooten. Etterarbeidet ble gjennomført like etterpå, og tok to dager. Totalt tok hele prosjektet fire dager.

«Oslo Digital produserte brand photos som stod i stil med merkevaren vår. De stod for hele produksjonen fra casting av modeller, location scouting, foto og retusj. De forstod raskt behovet vårt og vi er svært fornøyde med resultatet. I tillegg er gjengen fra Oslo Digital veldig hyggelige og profesjonelle å jobbe med» 

Anders Rodem, grunnlegger Motkraft AS


Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Flere caser

Norwegian