Oslo Digital Logo

Sunwind

Kunde: Sunwind

Prosjektstart: 2021

Bakgrunn: Oslo Digital ble kontaktet av Litium, som er en plattformleverandør, med invitasjon om å gi et tilbud blant flere aktører på ny nettside hos Sunwind.no,  Sunwind.se og Sunwind.fi.

Som Nordens største aktør innen hytte- og fritidsmarkedet var det viktig å beholde all funksjonalitet, men med en bedre brukeropplevelse samt en plattform som lett lar seg ta videre til Sverige og Finland.

Kundens behov: Kunden ønsket ny nettside inkludert synlighetsanalyse (SEO), oppdatert design og ny e-handelsplattform for både B2B og B2C med hent i butikk funksjonalitet. For å løse utfordringer med logistikk, koblet vi på forhandlere og hyttesentre.

Det var spesielt viktig å beholde all funksjonalitet, men med en bedre brukeropplevelse samt en plattform som lett lar seg ta videre til Sverige og Finland. 

Leveranse: Vi leverte ny nettside inkludert synlighetsanalyse (SEO), oppdatert design og ny e-handelsplattform for både B2B og B2C med hent i butikk funksjonalitet. For å løse utfordringer med logistikk, koblet vi på forhandlere og hyttesentre.

Beskrivelse: Oslo Digital implementerte Litium som ny e-handelsplattform med et oppdatert design. Vi ønsket å beholde det originale uttrykket, men tilpasse designet gjennom en oppdatering av designprofil samt bedre brukervennlighet på nettsidene.

Oslo Digital består av en sammensatt og fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Flere caser

Norwegian