Oslo Digital Logo

The Green Deal

Kunde: The Green Deal

Prosjektstart: 2020

Bakgrunn: Oslo Digital ble kontaktet av grunderne av The Green Deal, og ble med på en reise som partner for å bistå med utvikling, design og branding.

Kundens behov: Kunden hadde behov for fra alt fra konseptualisering til strategisk valg av plattform og samarbeidspartnere. Videreutvikling av har et ønske og en innovasjonsplattform innen returhåndtering fra e-handelsbransjen.

Leveranse: Merkevarstrategi, digital strategi, utvikling, personalisering, rådgivning, markedsføring, SEO, foto- og videoproduksjon. Beta-versjonen av Thegreendeal.com ble lansert i slutten av 2021, og vi jobber kontinuerlig med å forbedre den samt utvikle en kommende app-versjon.

Beskrivelse: Oslo Digital har vært med fra begynnelsen og utviklet branding og konseptet som i dag heter The Green Deal. Vi har også utviklet en state of the art e-handelsplattform med full headless arkitektur med CommerceTool. Sammen med kunden valgte vi å integrere Dynamic Yield som personaliseringsverktøy. Dette er en av de kraftigste personaliseringsmotorene for e-handel og leder an i Gartners Matrix om CX-programmer.

Videre har vi laget mange ulike grensesnitt for de forskjellige målgruppene som for eksempel portaler for kunder (butikkløsningen) og returregistrering. I tillegg har vi utviklet en portal for B2B-partnere hvor alle butikker kan få oversikt over sine returer som er på vei eller som er lagt ut på The Green Deal, inkludert salgsrapporter.

Vi har bistått med workshops samt rådgivning innen for markedsføring og annonsering, samt utarbeidet søkeordsanalyser (SEO) og analysert brukeratferd med verktøy som Hotjar og SEMrush. Oslo Digital har også produsert innhold til The Green Deal i form av foto- og videomateriale til bruk på nettside og i markedsføring.

Oslo Digital består av en sammensatt og fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Flere caser

Norwegian