For oss er creative direction noe av det mest spennende vi kan jobbe med! Det er kult å få muligheten til å definere og skreddersy opplevelsen til brukeren. Basert på innsikt og data, gjerne fra kundereiser og workshops, utvikler vi kreative uttak som treffer målgruppen. Vi elsker å sette sammen keyvisuals for dine kampanjer, noe vi har gjort for de største merkevarene i Norge som Alan Walker, Red Bull og Bislett Games.

Blant det vi har gjort tidligere kan vi for eksempel trekke frem Bislett Games, der vi gjorde utøvere som Karsten Warholm og Amalie Iuel til moderne superhelter. Sluttproduktet ble både filmer, kampanjer i sosiale medier, fotoopptak, retusj og konseptutvikling.

For Bartekampen jobbet vi sammen med Orgservice for å lande et helthetlig konsept. Her bidro vi både med casting, konsept / ideutvikling, layout, behind-the-scenes-video og kampanjeuttak for sosiale medier. En komplett pakke med andre ord.Hos oss har vi lang erfaring med universelt design som engasjerer brukeren og styrker merkevaren. Merkevaren skal henge sammen langs hele kundereisen fra sosiale medier til nettsiden til produktemballasjen. Om din bedrift trenger hjelp med å finne sin identitet, ønsker å spisse et eksisterende konsept, eller bare trenger en kreativ boost, så kan Oslo Digital hjelpe!

Eksempler fra Bislett Games

Siste nytt fra Oslo Digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Dreamdown

Jul 6, 2024

Toro

Jul 6, 2024

Lumier

Nov 26, 2023

Mill International

Nov 26, 2023