Creative direction

Creative direction

For oss er creative direction noe av det mest spennende vi kan jobbe med! Det er kult å få muligheten til å definere og skreddersy opplevelsen til brukeren. Basert på innsikt og data, gjerne fra kundereiser og workshops, utvikler vi kreative uttak som treffer målgruppen. Vi elsker å sette sammen keyvisuals for dine kampanjer, noe vi har gjort for de største merkevarene i Norge som Alan Walker, Red Bull og Bislett Games.

Blant det vi har gjort tidligere kan vi for eksempel trekke frem Bislett Games, der vi gjorde utøvere som Karsten Warholm og Amalie Iuel til moderne superhelter. Sluttproduktet ble både filmer, kampanjer i sosiale medier, fotoopptak, retusj og konseptutvikling.

For Bartekampen jobbet vi sammen med Orgservice for å lande et helthetlig konsept. Her bidro vi både med casting, konsept / ideutvikling, layout, behind-the-scenes-video og kampanjeuttak for sosiale medier. En komplett pakke med andre ord.

Hos oss har vi lang erfaring med universelt design som engasjerer brukeren og styrker merkevaren. Merkevaren skal henge sammen langs hele kundereisen fra sosiale medier til nettsiden til produktemballasjen. Om din bedrift trenger hjelp med å finne sin identitet, ønsker å spisse et eksisterende konsept, eller bare trenger en kreativ boost, så kan Oslo Digital hjelpe!

Eksempler fra Bislett Games

Karoline
amalie iuel

Vi byr gjerne på en kaffe

Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du trenger creative direction. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg. 
Norwegian