Vi hjelper deg med markedsføring

Markedsføring består av en rekke omfattende aktiviteter for å dirigere produkter og tjenester fra produksjon til forbruker. Vi hjelper deg med alt fra planlegging og utførelse av markedsundersøkelser, produktutvikling og distribusjon av konsepter, produkter og tjenester.

Med vår ekspertise kan du styrke din bedrifts tilstedeværelse på nett gjennom blant annet sosiale medier, performance marketing og gode SEO og SEM-strategier.

Performance Marketing


Performance marketing, eller resultatbasert markedsføring, er en måte å drive markedsføring på hvor resultatene styrer aktivitetene. Det handler om målbar markedsføring med fokus på analyse og å levere merverdi gjennom digital markedsføring.

Vi kan performance marketing og hjelper deg som kunde med å betale kun når det er målbare resultater.

Omnikanal markedsføring

«Omni» betyr «alle» eller «universal». Kort forklart skal omnikanal markedsføring gi kunden en sammenhengende og meningsfull opplevelse, uansett hvilke kanaler han eller hun velger å bruke. Omnikanalstrategien inkluderer alle kanaler og plattformer som kundene dine forholder seg til, uansett om de er digitale eller fysiske.

Sømløs samhandling

Det er avgjørende at kundene føler seg ivaretatt og sett i alle kanaler. Det gjelder uansett om de besøker den fysiske butikken, nettbutikken, sosiale medier, om de ringer eller chatter med deg, ser en reklame på bussen, i et magasin, på TV eller mobilen. Omnikanal markedsføring handler om å gjøre samhandlingene mellom de ulike kanalene og plattformene så sømløse som mulig.

Suksess med omnikanal markedsføring

Resultater av en god omnikanal markedsføringsstrategi kan være at kunden benytter seg av dine tjenester/kjøper dine produkter på nytt, og kanskje mer eller hyppigere. Ved at kunden føler seg ivaretatt og i sentrum vil han eller hun kunne være mer lojal til din merkevare. Sist, men ikke minst, vil kunden kunne spre gode erfaringer og anbefalinger til andre, også kjent som «word of mouth».

Growth Hacking

Visste du at det finnes en metode for rask og massiv vekst?

Den kalles “Growth Hacking Management”, eller bare “Growth Hacking”. Som navnet tilsier er det smarte metoder for vekst, men i realiteten består Growth hacking av et lappeteppe av ulike markedsføringsmetoder. Vi i Oslo Digital tenker utenfor boksen for å finne nye og kreative måter på å nå og beholde kunder – med målet om å vokse bedriften din.

Siste nytt fra Oslo Digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Dreamdown

Jul 6, 2024

Toro

Jul 6, 2024

Lumier

Nov 26, 2023

Mill International

Nov 26, 2023