Synlighet betyr alt i jungelen av produkter og tjenester som finnes på nett. Du kan være så unik du bare vil, men uten å jobbe strategisk med synlighet er det vanskelig å skille seg ut i mengden.

Heldigvis hjelper vi deg!

Oppsett av Google Ads:

Dette er en av de raskeste og mest kostandeffektive måtene å øke synlighetene til din bedrift på, og er noe enhver bedrift som ønsker å øke synligheten sin bør tenke på. Vi hjelper deg som enda ikke har opprettet et Google-annonsesenter med å komme i gang.

Søkeordsannonser:

Vi oppretter 3 skreddersydde søkeordsannonser som går til en landingsside. En søkeordsannonse er en tekstannonse som kommer øverst på et søkemotor-søk. Her kan legge til ulike utvidelser for å spisse budskapet og overbevise publikum til å trykke på annonsen.

Optimalisert landingsside:

Landingssiden er den nettsiden folk kommer inn til når de klikker på annonsen din. Her lager vi en tekst tilpasset ønskede søkeordsannonser som sikrer kundene dine en god opplevelse der annonser og landingsside formidler det samme relevante budskapet.

Søkeordsanalyse:

En søkeordsanalyse er en oversikt over hvilke ord og begreper dine kunder søker på slik at du vet hva som bør vektlegges for å treffe målgruppen, og dermed øke sannsynligheten for at kunden velger deg. Dette vil også hjelpe din bedrift å fokusere på det potensielle kunder syns er viktigst, og hva de er mest nysgjerrig på.

SEO optimalisering:

I de fleste tilfeller man trenger en vare, tjeneste, svar eller ide, så starter letingen på en søkemotor. Vi hjelper din bedrift med å optimalisere nettsiden din til å organisk dukke opp på søkemotorer både høyt og tidlig, slik at sjansen øker for at akkurat din side er den som kunden trykker seg inn på.

Les mer om SEO.

Oppsett Google My Business:

Google My Business er viktig for å ha styring på din bedrifts tilstedeværelse på nett. Vi hjelper deg med å få på plass en grundig My Business profil slik at du får for full kontroll, og gjør det enda enklere for kunder å finne frem til din bedrift.

2 display eller shopping-annonser:

Vi setter opp 2 display annonser eller shopping annonser, sistnevnte forutsatt at du har nettbutikk. Dette er annonser som kombinerer bilde og tekst for å tiltrekke seg oppmerksomhet, og plassert i riktig kontekst så er sannsynligheten stor for at den genererer klikk.

Basic Synlighetspakke

kr 12 500
Inkluderer
 • Oppsett av Google Ads
 • 3 søkeordsannonser
 • 1 optimalisert landingsside
 • 15 ords søkeordsanalyse
 • Oppsett Google My Business
  Rapport
  2 timer SEO optimalisering
Ta en prat med oss

Premium Synlighetspakke

kr 18 000
IncluaInkludererdes
 • Oppsett av Google Ads
 • 5 søkeordsannonser
 • 2 optimalisert landingsside
 • 25 ords søkeordsanalyse
 • Oppsett Google My Business
  Rapport
  2 timer SEO optimalisering
Ta en prat med oss

Skreddersydd Synlighetspakke

kr ?
Inkluderer
 • Passer ingen av pakkene for deg?
 • Har du allerede satt opp Google Ads og Meta Business Manager?
 • Fortvil ikke, vi skreddersyr også egne pakker.
Ta en prat med oss

Siste nytt fra Oslo Digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Dreamdown

Jul 6, 2024

Toro

Jul 6, 2024

Lumier

Nov 26, 2023

Mill International

Nov 26, 2023