Copywriting

Tekstforfatting, eller på engelsk “copywriting”, handler om å fortelle gode historier som engasjerer leseren.

Innholdsproduksjon handler om mer enn video og bilde. Det sies at et bilde sier mer enn tusen ord, men hvorfor består ikke alle bøker da av kun bilder?

Innhold fører til salg

En velskreven og tankevekkende tekst er nøkkelen til å fange kundens oppmerksomhet, noe som hjelper med å veilede personen gjennom den velkjente trakten som til sist ender med konvertering, som for eksempel et kjøp av et produkt eller en tjeneste.

Innholdsmarkedsføring

Underholdende, engasjerende, spennende, banebrytende. Alle disse ordene er stikkord til vellykket innholdsproduksjon. Det handler ikke lenger bare om å dytte salg, tilbud og kampanjer opp i ansiktene på folk. I dag forventer kundene mer. Dersom du lykkes med å underholde kunden, vil veien til konvertering automatisk bli kortere.

Content marketing, på norsk “innholdsmarkedsføring”, handler om potensielle kunder en verdi som vekker interesse for videre interaksjon med din bedrift og produktene/tjeneste du har å tilby.

Trafikk til nettsiden

Godt og gjennomtenkt innhold kan ses på som et agn for å trekke folk til nettsiden din. Dersom du får potensielle kunder på kroken, vil det føre til flere leads, som igjen kan føre til økt konvertering.

Det fine med innholdsproduksjon er at du selv kan velge temaer for det du skal publisere. Bare ikke gå i fella med å bruke tid på innhold som er irrelevant for din målgruppe.

Her kommer SEO (søkemotoroptimalisering) inn i bildet. Det hjelper ikke med engasjerende innhold dersom målgruppen ikke finner fram til det. Innholdet må være søkbart på Google, og jo mer relevant innhold, desto bedre synlighet.

Merkevarebygging

Det er en grunn til at personer som jobber med tekstforfatting kalles “tekstforfattere”. Forfattere er personer som vi har tillit til. Forfattere er personer som vet hva de skriver om og som kjenner temaet godt. Det er en kunst å være en god tekstforfatter.

Tillit er en av grunnpilarene i markedsføringsverktøyet “merkevarebygging”. Merkevarebygging handler om å tillegge et produkt eller en tjeneste en symbolsk verdi. Denne verdien avgjør betalingsvilligheten til forbrukere når de skal kjøpe et produkt eller en tjeneste i et marked med svært mange like tilbydere.

En velskreven tekst som svarer på kundenes spørsmål, vil bidra til å bygge tillit, noe som igjen vil forankre seg i merkevarebyggingen.

Siste nytt fra Oslo Digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Dreamdown

Jul 6, 2024

Toro

Jul 6, 2024

Lumier

Nov 26, 2023

Mill International

Nov 26, 2023