Virtual Reality

VR er en forkortelse for virtual reality som på folkemunne blir “virtuell virkelighet”. Det unike med VR er at man blir omsluttet av en virtuell verden, uten noen innblanding av virkelige elementer. Vi er stolte av å være tidlig ute med å ta i bruk VR i våre prosjekter. VR gjør det mulig for kundene å virkelig leve seg inn i og teste produktene eller tjenestene som din bedrift tilbyr. En boligkjøper vil føle seg tryggere i sin beslutning dersom han eller hun får muligheten til å gå på en virtuell visning i en bolig som enda ikke er bygget.

Augmented Reality

AR er en forkortelse for augmented reality som på norsk blir “utvidet virkelighet”, og det blir allerede brukt mer enn du tror. Du har kanskje brukt et Snapchat filter som plasserer virtuelle figurer i stuen din, eller fanget digitale skapninger på mobilen din i Pokemon Go? Eller tenk deg at du sitter hjemme og kan se akkurat hvordan det nye spisebordet du skal bestille kommer til å passe med stolene dine. Dette er gode eksempler på AR, som går ut på å plassere et lag med digitale elementer over den virkelige verden. Det blir brukt stadig mer i e-handel, helsetjenester, logistikk, idrett, markedsføring og mye mer.

Mixed Reality

MR handler om å blande sammen den virtuelle og den virkelige verden, slik at brukeren kan interagere med både ekte og digitale elementer i sanntid. Med et headset eller briller på hodet blir man ikke begrenset til en liten skjerm som med AR, men i motsetning til VR så kan man gå rundt i sine faktiske omgivelser. Hva kan dette brukes til? Se for deg en kirurg som kan øve seg på å operere på en digital pasient som ligger på et ekte operasjonsbord, mens de holder det ekte utstyret i hendene sine. Det er kun fantasien som setter grenser!

Siste nytt fra Oslo Digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Dreamdown

Jul 6, 2024

Toro

Jul 6, 2024

Lumier

Nov 26, 2023

Mill International

Nov 26, 2023