streamFinity - Norges nye Liveshopping-plattform

Liveshopping, seminar, streamFinity

En kald høstkveld samlet Oslo Digital en gjeng flotte folk i varmen hos Ingensteds og fortalte om streamFinity, Norges nye Liveshopping-plattform.

Dagens forbrukere krever mer enn noensinne tidligere. Handel er ikke lenger bare handel, men skal være sømløst og gjerne gi noe mer og underholde. Tidligere eksempler er klikk og hent, eller selvbetjente butikker. I nyere tid ser vi bruk av VR og AR, og ikke minst den populære trenden Liveshopping.

Hva er Liveshopping?

Live Shopping gir bedrifter en helt unik måte å samhandle med kundene sine på da de kan vise frem og forklare produktene på en mer personlig måte enn via tradisjonell netthandel. I tillegg er det interaktivt slik at kundene kan stille spørsmål, reagere på ting som blir sagt og kommunisere med bedriften. En typisk win-win som genererer masse salg og relasjon til bedriften.

Tall fra andre vestlige land viser at så mange som 69% ønsker å motta produktinformasjon via video og at det er dobbelt så sannsynlig at man deler en video videre med venner, sammenlignet med andre medier (Wyzowl). I tillegg rapporterer butikker om opptil 30% konvertering og 150% økning i salg ved Liveshopping (mcKinsey). Nå vil utgangspunktet selvfølgelig være vesentlig, og resultatene vil variere. Men generelt ser vi gode resultater. Spesielt der bedrifter fokuserer på god markedsføring og gjennomføring samt at de tar det ut i ulike kanaler og flater – mulighetene er mange.  

Hvorfor streamFinity?

Liveshopping er ekstremt populært på verdensbasis, og selv om vi henger litt bak viser det norske markedet seg stadig mer interessert.

streamFinity er Norges første Liveshopping-plattform og tilbyr både bedrift, kunde og potensiell influenser alt de trenger.

Dersom du ønsker det kan vi også bistå med strategi og produksjon.

Er du interessert i høre mer om Liveshopping og streamFinity og hvordan det passer din bedrift? Kontakt oss så byr vi gjerne på en kaffe.
Takk til alle som deltok for gode samtaler og en veldig hyggelig kveld.

Don’t just take our word for it

all articles