Live Shopping

Unik mulighet med live shopping

Live shopping gir bedrifter en helt unik mulighet å kommunisere med følgerbasen sin ved at kundene kan stille spørsmål direkte og samtidig få en oppvisning av hvordan produktet brukes. Det gir også muligheten for at bedriften kan lansere nye produkter og tjenester for et mye større publikum enn om det hadde vært i det virkelige liv. Det er ingen restriksjoner på hvor mange man kan være på nettarrangementer.

Shoppingopplevelse fra stuen

Influensere og merkevarer kan bruke livestream for å fremheve produkter og tjenester. Under sendingen kan forbrukere samhandle med hverandre og bedriften via for eksempel en chatboks og kjøpe de uthevede produktene. Opplevelsen ligner på hvordan man ville handlet i en butikk med butikkmedarbeidere som svarer på spørsmål, men nå kan det gjøres fra ditt eget hjem.

Live shopping er her for å bli!

Oslo Digital spår at Live Shopping kommer til å bli et uunnværlige verktøy for alle som driver med retail i fremtiden. Med vårt gode nettverk og samarbeidspartnere følger vi trender for digital handel tett i Asia hvor nettopp Live Shopping er en stor salgskanal.

Vi produserer for alle kanaler og kan tilby studio samt profesjonell videograf.