Vi gratulerer DAIDDA.no med ny nettbutikk!

CX, Digitalisering, ehandel, ehandelsplattform, shopify

På 4 uker har DAIDDA.no byttet nettbutikk til Shopify og fått på plass 450 verk fra Nasjonalmuseet for salg av kunstreproduksjoner av høy kvalitet. “Vi har hatt litt å jobbe med” ler Pernille Persen, daglig leder i daidda.no.

Daidda.no


Daidda.no, en ledende nettbutikk innen fotokunst, nettgalleri og printlab, valgt Oslo DIgital som sin plattformleverandør. Anbefaling og valg ble Shopify den foretrukne e-handelsplattformen. Denne avgjørelsen kommer som et resultat av grundige vurderinger Oslo Digital sine erfaringer med ulike plattformer i markedet. Den nye plattformen forventes å gi bedre funksjonalitet, økt brukervennlighet, økt synlighet (seo) og styrke veksten for Daidda.no.

Daidda.no er en startup som startet samarbeidet med Oslo Digital i 2022. Da startet samarbeidet med utvikling av merkevaren, selve fundamentet om hvem Daidda skulle være, navnet og hvem de vil være til for. Vi konkluderte raskt at i et stadig skiftende og konkurranse-tungt marked var det avgjørende for Daidda.no å finne en e-handelsplattform som kunne imøtekomme deres behov og støtte deres vekstambisjoner som også er internasjonale. Etter nøye evaluering av ulike alternativer, ble Shopify valgt som det optimale valget for å ta nettbutikken til neste nivå.

En av hovedgrunnene til at Daidda.no valgte Shopify var plattformens funksjonalitet. Shopify tilbyr et bredt spekter av verktøy og funksjoner som gjør det enkelt å administrere produktkatalogen, behandle bestillinger, tilpasse nettbutikken og administrere lagerbeholdning. Med en intuitiv og brukervennlig grensesnitt er det enkelt for Daidda.no å legge til nye produkter, oppdatere produktbeskrivelser og administrere salgsprosesser. Dette sparer tid og ressurser, samtidig som det gir en sømløs opplevelse for kundene.

I tillegg til funksjonaliteten var det også viktig for Daidda.no å ha tilgang til et bredt spekter av profesjonelle og moderne designmaler og har valgt et av de nye 2.o templates fra Shopify. Daidda.no kan nå dra nytte av et oppdatert og visuelt tiltalende design som forbedrer brukeropplevelsen og reflekterer deres merkevareidentitet på en mer effektiv måte. “Vi er veldig fornøyd med hvordan sidene er blitt utformet” forteller Pernille Persen.

En annen avgjørende faktor for overgangen til Shopify var plattformens skalerbarhet. Som en raskt voksende nettbutikk var det nødvendig for Daidda.no å velge en plattform som kunne tilpasse seg deres fremtidige behov. Shopify tilbyr fleksible planer og en infrastruktur som kan håndtere alt fra små nettbutikker til store e-handelsoperasjoner. Dette betyr at Daidda.no kan vokse og utvide sin virksomhet uten å bekymre seg for tekniske begrensninger eller behovet for å bytte plattform i fremtiden.

Ved å bytte til Shopify, har Daidda.no også tilgang til en rekke apper og integrasjoner som kan forbedre og utvide funksjonaliteten til deres nettbutikk. Shopify har et stort økosystem av tredjepartsapper som gjør det mulig for Daidda.no å integrere med betalingssystemer, markedsføringsverktøy, analyseplattformer og mer. Dette gir dem muligheten til å tilpasse nettbutikken etter deres spesifikke behov og forbedre kundens opplevelse ytterligere.

Med en kraftig e-handelsplattform som Shopify i ryggen kan Daidda.no håndtere sine nåværende og fremtidige behov mer effektivt. Denne strategiske beslutningen legger grunnlaget for økt vekst og suksess for Daidda.no..

Ved å velge Shopify som deres nye e-handelsplattform har Daidda.no satt kursen mot økt funksjonalitet, brukervennlighet og vekst. Shopify’s omfattende verktøysett, skalerbarhet, moderne designmaler og tilgang til tredjepartsapper gjør det til det ideelle valget for en raskt voksende nettbutikk som Daidda.no. Med denne overgangen er Daidda.no godt rustet til å fortsette å levere enestående produkter og handleopplevelser til sine kunder.
Vi gleder oss til videre samarbeid innen markedsføring, utvikling og merkevarebygging!

Don’t just take our word for it

all articles