Oslo Digital Logo

Ren Fordel

Kunde: Ren Fordel (via Benchmark) 

Prosjektstart: 2021 

Tema: Live-streaming 

Bakgrunn: Ren Fordel er en nærings- og interesseorganisasjonen med fokus på virksomheter innenfor renhold- og eiendomsservicebransjen. Når de skulle avholde en årskonferanse på Clarion Hotel Gardermoen, ønsket de å livestreame eventet til alle sine medlemmer. 

Beskrivelse: Oslo Digital ble kontaktet av daglig leder i Benchmark, David Steinmann, for å produsere livestream-sendingen. Hybrid-arrangementer ble svært vanlig under pandemien men ettersom det tilgjengeliggjorde mye materiell for flere, både under og etter eventer, ser vi at det fortsatt er ettertraktet.  

Leveranse: Prosjektet innebar en dag med opprigg og en dag med produksjon hvor vi styrte lyd, flerkameraproduksjon og stilte med tekniker. Livestreamen varte i 5 timer og ble sendt direkte på YouTube. 

Oslo Digital består av en sammensatt og fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker. Kontakt oss om du har behov for lignende tjenester. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg.

Flere caser

Norwegian