Unik mulighet med live shopping

Live shopping gir bedrifter en helt unik mulighet å kommunisere med følgerbasen sin ved at kundene kan stille spørsmål direkte og samtidig få en oppvisning av hvordan produktet brukes. Det gir også muligheten for at bedriften kan lansere nye produkter og tjenester for et mye større publikum enn om det hadde vært i det virkelige liv. Det er ingen restriksjoner på hvor mange man kan være på nettarrangementer.

Shoppingopplevelse fra stuen

Influensere og merkevarer kan bruke livestream for å fremheve produkter og tjenester. Under sendingen kan forbrukere samhandle med hverandre og bedriften via for eksempel en chatboks og kjøpe de uthevede produktene. Opplevelsen ligner på hvordan man ville handlet i en butikk med butikkmedarbeidere som svarer på spørsmål, men nå kan det gjøres fra ditt eget hjem.

Forbrukertrender

Dagens forbrukere krever mer enn noensinne tidligere. Handel er ikke lenger bare handel, men skal være sømløst og gjerne gi noe mer og underholde. Tidligere eksempler er klikk og hent, eller selvbetjente butikker. I nyere tid ser vi bruk av VR og AR, og ikke minst den populære trenden Liveshopping.

Tall fra andre vestlige land viser at så mange som 69% ønsker å motta produktinformasjon via video og at det er dobbelt så sannsynlig at man deler en video videre med venner, sammenlignet med andre medier (Wyzowl). I tillegg rapporterer butikker om opptil 30% konvertering og 150% økning i salg ved Liveshopping (mcKinsey). Nå vil utgangspunktet selvfølgelig være vesentlig, og resultatene vil variere. Men generelt ser vi gode resultater. Spesielt der bedrifter fokuserer på god markedsføring og gjennomføring samt at de tar det ut i ulike kanaler og flater – mulighetene er mange.  

Liveshopping med streamFinity

Liveshopping er ekstremt populært på verdensbasis, og selv om vi henger litt bak, viser det norske markedet seg stadig mer interessert.

Det finnes noen Liveshopping-plattformer å velge mellom, blant dem er StreamFinity, som vi i Oslo Digital jobber med. streamFinity er Norges første Liveshopping-plattform og tilbyr både bedrift, kunde og potensiell influenser alt de trenger.  

I tillegg kan vi i Oslo Digital produsere for alle kanaler og tilby studio samt profesjonell videograf.

Det er opp til hver enkelt bedrift hva de ønsker, men vi bistår gjerne med både strategi, produksjon og Liveshopping-plattform.

Siste nytt fra Oslo Digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Dreamdown

Jul 6, 2024

Toro

Jul 6, 2024

Lumier

Nov 26, 2023

Mill International

Nov 26, 2023