Teknologievaluering

På tide med en teknologievaluering?

Et viktig steg i en digital strategi er å foreta en teknologievaluering. Å ta et dypdykk i nåværende teknologisammensetning, kapabiliteter og teknisk gjeld er viktig for å få et overblikk over hvor man står.  

Det er også et viktig utgangspunkt får å kunne evaluere om man riktig system stack i forhold til målene og planene man har.  

  • Har man systemer som støtter ønskede funksjoner? 
  • Har flere av systemene overlappende funksjoner? 
  • Er ting bygget opp slik at man klarer å være agile i forhold til utvikling? 

 

En nødvendighet

I Oslo digital har vi erfaring med alt i fra optimalisering av eksisterende systemer til store digitaliseringsprosjekter. Derfor vet vi hvor viktig en grundig teknologievaluering er, for å kunne gjøre nødvendige endringer og eventuelle besparelser.

Teknologiuavhengige

Oslo Digital er ikke bundet til en bestemt teknologi, men råder deg til riktig teknologi basert på størrelse, behov og budsjett. Vi hjelper deg med å utarbeide en solid digital strategi tilpasset din bedrift, samt tilrettelegger for modernisering i møtet med stadig endrede kundekrav.

Vi byr gjerne på en kaffe

Oslo Digital er en fleksibel gjeng som strekker seg langt for å innfri kundenes ønsker og behov. Kontakt oss om du trenger hjelp med din teknologievaluering. Vi byr gjerne på en kopp kaffe over en prat i Oslos triveligste kontorlokaler sentralt på Fredensborg. 
Norwegian