Oslo Digital Logo

Google Ads “Foto/video” landingsside

Vi tilbyr helhetlige tjenester innen foto og video

Trenger din bedrift mer materiale til deres kanaler?

Oslo Digital har dyktige og erfarne fotografer og videografer med lang erfaring innen produktfotografering, reklamefilmer, livestreaming og redigering. 

Hos oss får du et kompetent team med et øye for detaljer, kvalitet og kundetilfredstillelse. 

Vi har eget studio disponibelt sentralt i Oslo, hvor vi gjennomfører photoshoots, livestreams og mye mer. 

Vil du ta dine filmer til et nytt nivå? Vi har sertifiserte dronepiloter som er eksperter i skape engasjerende innhold. 

Vi er opptatt av å fortelle historier gjennom foto og video, og higer etter tidløs estetikk, men også tidsriktig visuell kommunikasjon. Oslo Digital har engasjerte og erfarne fotografer, samt eget studio.  Oslo Digital har dyktige fotografer og videografer som har lang erfaring med å levere større og mindre prosjekter til større og mindre kunder. Vi kan hjelpe med produktfotografering, reklamevideo, Livestream bistand, opptak med green screen. 

Innholdsproduksjon er et felt vi virkelig brenner for og et felt vi bruker de nyeste teknologiene som Live Shopping, virtuell virkelighet og drone fotografering for å gi våre kunder et konkurransefortrinn. Vi har et eget studio sentralt i Oslo, med mulighet for å benytte flere moderne lokasjoner for å kunne tilby et bredt og variert tilbud av lokasjoner å benytte i produksjoner. 

Fortell historier gjennom videoproduksjon, gjennom video og film kan du kommunisere din merkevares verdier og styrker på en god og informativ måte. Bruk av video i markedsføring er blitt mer vanlig i de fleste bransjer, og er et av de mest effektive måtene å få frem et budskap på. Kontakt oss i dag for å vite mer om hvordan din bedrift kan benytte foto og video i din markedsføring.

Les mer om foto og video her.

Vi tilbyr en rekke ulike tjenester innen innholdsproduksjon

Vi kan produsere, regissere og gjøre etterarbeid for reklamefilmer etter behov. Sammen med rett online strategi, kan vi maksimalisere synligheten av din merkevare.

Norwegian