TRENGER DIN BEDRIFT MER MATERIALE TIL DERES KANALER?

Vi tilbyr helhetlige tjenester innen foto og video og vi er opptatt av å fortelle historier. I Oslo Digital har vi erfarne fotografer og videografer, som brenner for faget.

Foto
Et bilde sier mer enn tusen ord, og nettopp derfor er det viktig at bildene dine er gode. I Oslo Digital har vi engasjerte fotografer som sikrer at det visuelle er tilpasset din merkevare og kommuniserer det som er riktig for din merkevare.  

Uansett om du trenger portretter av ansatte eller miljøbilder til dine produkter – så kan vi hjelpe deg.


Video
Video blir stadig mer og mer foretrukket som kanal og kan maksimere synligheten av din merkevare. Derfor er det stadig flere som satser på video, og det hjelper vi deg gjerne med. Vi både produserer, redigerer og gjør for- & etterarbeid.

Produktfoto & Miljøbilder

Ønsker du at produktene dine skal stå godt frem i markedsføring? Gode bilder er viktig for å selge produkter. Ved å sette de i et miljø kan man også skape en stemning, slik som vi gjorde med Grateful Nature.

Dersom du ønsker det, kan vi ta produktpresentasjonen til neste nivå ved å gjenskape det i 3D eller animere det.

Vi har eget studio og står klare til å hjelpe deg med å løfte frem dine produkter.

Reklamefoto

Våre dyktige fotografer er opptatt av visuell kommunikasjon og sikre riktig estetikk til din merkevare. Ønsker du brandingbilder, bilder til sosiale medier eller andre reklamebilder?  

Våre fotografer hjelper deg gjerne.

Portretter

Uavhengig av hvor du ønsker bilder av dine ansatte, på egen hjemmeside, i artikler eller markedsføring, så ønsker man å fremstå på en god måte. Derfor bistår vi bedrifter med portretter og ansattbilder.  

Ønsker du å fremstå leken, profesjonell eller moderne? Vi hjelper deg.

Reklamefilmer

Konseptutvikling består i å utvikle de enkelte idéene som inngår i et konsept. Første fase er ofte å finne ut av hva en ønsker oppnå og hvorfor en vil oppnå nettopp det. Neste fase er gjerne mer detaljert og kreativ for å finne riktig design, form eller løsning på et problem. Vi hjelper deg med å bringe idéen til konsept og til videre realisasjon.

Vi er opptatt av å fortelle gode historier og gi en god brukeropplevelse gjennom video, tekst, lyd og bilde. Teamet bak Oslo Digital har produsert innhold for de aller største merkevarene i Norge.

Livestreaming

Oslo Digital leverer streaming med flerkamera-produksjon til den plattformen som måtte ønskes. Vanlige kanaler er blant annet Zoom, Facebook, Youtube eller interne webinar-linker.
Dette kan være seminar, kurs, konferanse, konsert eller andre arrangementer.

Les mer om hvordan vi løste dette for Ren Fordel.

Vi kan også tilby liveshopping-løsninger, les om liveshopping her.

Flerkameraproduksjon

Vi produserer innhold til samtaleprogram som videopodcast og talkshow, hvor både flerkameraproduksjon og lyd er nødvendig.

Enten du ønsker å lage en serie eller en enkelepisode, kan vi bistå med regi, produksjon, etterarbeid og spredning.

Eksempelvis har vi gjort dette med MiRa-senteret, som du kan lese om her.

Siste nytt fra Oslo Digital

Maecenas tempus, tellus eget condimentum rhoncus, sem quam semper libero, sit amet adipiscing sem neque sed ipsum.

Dreamdown

Jul 6, 2024

Toro

Jul 6, 2024

Lumier

Nov 26, 2023

Mill International

Nov 26, 2023