Oslo Digital Logo
Vi hjelper bedrifter med å bli synlige på Google

Sliter din bedrift med å komme på toppen av søk?

 Vi vet hvor vanskelig det er å komme på toppen av en kundes google søk, men vi vet også hvor viktig dette er. 

Vi har lang erfaring med å hjelpe bedrifter med deres SEO og SEM, eller søkemotoroptimalisering og søkemotor markedsføring på norsk. 
SEO handler om å overbevise søkemotorene at det er din nettside som er mest relevant for de som søker etter et produkt eller tjeneste. Dette krever mye arbeid med å bygge troverdighet, ekspertise og autoritet. 

Men hvor og på hvilke søkeord/fraser skal din bedrift dukke opp på? 

Hva er metaverse?

SEM eller søkemotormarkedsføring, handler om å være synlig på riktige søk på en søkemotor. Det er to måter å gå frem på, den ene er gjennom en god SEO strategi som er en gratis men tidkrevende løsning. Den andre måten er gjennom SEM, som er å “betale” for å komme høyt på søk. 

Det er ikke bare å betale for å komme høyt på søk lenger, nå er det flere faktorer enn hvem som betaler mest som bestemmer hva som kommer høyest på søk. Relevans, kvaliteten og formålet med innholdet på en nettside har nå mye mer å si på hvor høyt de rangerer på søkeord. 

Vi arbeider kontinuerlig med å optimalisere søkeordsannonser slik at kundene våre kommer høyt opp på søk som er relevante for dem. Som Google partner har vi bred kunnskap om alle Google sine produkter og vi vet hvilke som er best for ulike typer nettsider. 

Begynn å få gode resultater med et samarbeid med oss

Oslo Digital er Google partner og har bred kunnskap med annonsering på søkemotorer.  Vi kan garantere at du når dine mål på google, om det er salg i nettbutikk eller besøkende til ditt lokale. 

Norwegian