display:none
Oslo Digital Logo

Brukeropplevelse og digitale tjenester

Design handler ikke bare om hvordan ting ser ut, men også hvordan de fungerer. Vi er opptatt av å fortelle gode historier og skape unike brukeropplevelser gjennom video, tekst, lyd og bilde. Teamet bak Oslo Digital har produsert innhold for noen av de aller største merkevarene i Norge.

Oslo Digital er spesialister på digitale produkt- og tjenesteplattformer med erfaring helt tilbake til 90-tallet. Vi jobber med kunder som ønsker å ta neste steg i digitalt salg. Vi er uavhengig leverandør av ulike e-handelsplattformer, hvilket betyr at vi hjelper deg å velge riktig ut ifra ditt behov, ikke etter våre avtaler.

Vi brenner for å hjelpe bedrifter med å ta riktige teknologiske og strategiske valg. Vi bistår med alt fra konseptutvikling til kommersialisering. Trenger du hjelp med re-branding eller merkevarebygging? Vi er her for deg og du kan stole på oss!

Vi er ikke et tradisjonelt byrå, vi investerer også både kapital og tjenester i andre startups og egne spin-offs. Oslo Digital ser alltid etter nye og spennende konsepter, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du har noe å pitche oss.